Sunday, December 16, 2012

Bamses pølsepanne

Dette er en rask liten pølserett når du er aleine og når tv'n frister mer enn komfyren.

2-3 Pølser
1 rømmebeger med pasta
1-2 rødløk
Sylteagurk
Myntegele
Sennep
Salt
Pepper
Ketsjup

Sett pasta på kok. Et rømmebeger med pasta er et greit mål for en litt stor porsjon.

Stek rødløk med smør i panna, ha opp i oppkutta pølser. Stek så de får god farge og blir varme. Når pastaen er nesten aldente, tar du en pasta øse og får pastaen opp i stekepanna. Kok vekk overflødig veske. Ha i to teskjeer myntegele, og en te skje sterk sennep. Rør det rundt og smak, og eventuelt juster med mer sennep eller myntegele (Og salt og pepper). Når pastaen da er aldente og smaken er balansert. sleng det over på et fat. Pynt med sylteagurk og ketsjup.

No comments:

Post a Comment